Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00

Voor meer informatie belt u 024-3658877 Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00

Plastisch chirurg Drs. Maarten Letsch
 
Specialisatie
Borstcorrecties, lipofilling, ooglidcorrecties, bodycontouring, buikwandcorrecties, beenlift, armlift, liposuctie (bij o.a. lipoedeem).
Opleidingen
  • Geneeskunde aan de Universiteit Leiden
  • Specialisatie plastische chirurgie aan de Johanniter Kliniken in Bonn, Duitsland.
Aangesloten bij
  • NVPC - Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie
  • ISAPS - International Society of Aesthetic Plastic Surgery
  • DGPRÄC - Deutsche Gesellschaft der Plastischen, Rekonstruktiven und Ästhetischen Chirurgen
  • BIG registratie: 49915267001

2021 –2022: Funktionsoberarzt für Plastische und Ästhetische Chirurgie, Johanniter Kliniken Bonn, Duitsland
September 2022 werkzaam in het CWZ als plastisch chirurg.

Ervaring

Drs. Maarten Letsch studeerde geneeskunde aan de universiteit Leiden. Tijdens de studie heeft hij meerdere stages in het buitenland doorlopen, waaronder tropengeneeskunde in Kameroen, brandwondenchirurgie in Ghana en traumatologie in Zuid-Afrika (Johannesburg). Na het voltooien van de geneeskunde opleiding heeft hij meerdere jaren als arts-assistent binnen de algemene- en plastische chirurgie gewerkt om ervaring op te doen. De specialistenopleiding werd in Duitsland gevolgd, alwaar hij in december 2021 de titel Facharzt für Plastische und Ästhetische Chirurgie behaalde. Tot eind augustus 2022 was hij werkzaam als Funktionsoberarzt binnen het team van de plastische chirurgie in de Johanniter Kliniken te Bonn. Als speciaal aandachtsgebied hield hij zich hier bezig met bodycontouring, postbariatrische chirurgie, de behandeling van lipoedeem en reconstructies van thoraxwanddefecten bij sternumosteomyelitis. Per 1 september 2022 is Drs. Letsch werkzaam in het CWZ als plastisch chirurg.

Aandachtsgebied
Naast de algemene plastische- en handchirurgie gaat zijn interesse ook uit naar verbetering van vorm van het lichaam door liposculptuur en lipofilling. Deze technieken komen goed van pas als aanvulling bij borst- en buikwandcorrecties. Daarnaast heeft Drs. Letsch veel ervaring opgedaan binnen de dermato-oncologie en de behandeling van lipoedeem door middel van liposucties. Tevens heeft hij ruime ervaring met postbariatrische ingrepen (na fors gewichtsverlies), waaronder de arm- en dijbeenlift.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Letsch, M.T