Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00

Voor meer informatie belt u 024-3658877 Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00

Plastisch chirurg Drs. Jan Fabré
 
Specialisatie
Facelift, wenkbrauwlift, ooglidcorrecties, neuscorrectie (rhinoplastiek), borstvergroting, borstlift, schaamlipcorrecties, lipofilling, liposuctie, liposculptuur, rimpelbehandelingen
Opleidingen
  • KU Leuven, Katholieke Universiteit Leuven, België (1994) Doctor in de Geneeskunde
  • Universiteit Gent, Ghent University, België (2002) Plastisch Chirurgie
Aangesloten bij
  • NVPC - Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie
  • RBSPS - Royal Belgian Society for Plastic Surgery
  • ISAPS - International Society for Aesthetic Plastic Surgery
  • BIG registratie: 19063727801

Jan Fabré behaalde in 1994 zijn diploma’s als “doctor in de geneeskunde” aan de Katholieke Universiteit te Leuven, België. Nadien volgde hij een 5 jarige opleiding in de algemene chirurgie, waarvan 2 jaar in het buitenland (Verenigde Staten, Engeland en Zuid-Afrika). In 1999 begon hij een 3-jarige opleiding in de plastische chirurgie aan de Universiteit in Gent, een wereldcentrum voor microchirurgische borstreconstructies. Tijdens deze periode bracht hij ook 3 maanden door als fellow in Taiwan.

Ervaring
Na zijn opleiding werkte hij 3 jaar in Schotland en Engeland, waar hij verschillende fellowships doorliep onder andere in de esthetische aangezichtschirurgie, kinderplastische chirurgie en handchirurgie. Van augustus 2005 tot maart 2009 was hij werkzaam als staflid aan het UMC St. Radboud te Nijmegen. Sinds 1 april 2009 werkt hij in de maatschap plastische chirurgie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Tevens sinds 2009 is hij werkzaam voor en mede eigenaar van Kliniek Esthetiek Nijmegen.

Aandachtsgebied
Binnen de esthetische plastische chirurgie gaat zijn interesse vooral uit naar de esthetische behandelingen van het gelaat en borst. De behandelingen variëren van zeer eenvoudige correcties tot complexe esthetische uitdagingen. In het gelaat ligt de focus op combinatiebehandelingen waarbij het doel is om te liften (lifting), het volume te herstellen (lipofilling) en de huid te verbeteren (peeling). Binnen de borstchirurgie ligt de aandacht zowel bij borstvergroting als bij borstlift, alsook de correcties van tepel en tepelhof. De filosofische leidraad van zijn handelen is: met minimaal invasieve technieken optimaal resultaat bereiken, maar met absolute prioriteit voor veiligheid en kwaliteit.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFabré, J. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering