Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00

Voor meer informatie belt u 024-3658877 Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00

Plastisch chirurg Drs. Erwin Heine
 
Specialisatie
Borstvergroting, ooglidcorrecties, buikwandcorrecties, beenlift, armlift, fillers en schaamlipcorrecties
Opleidingen
  • Radboudumc, 2005-2009, Drs. MD, Plastische Chirurgie
Aangesloten bij
  • NVPC - Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie
  • NVEPC - Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie
  • NVvH - Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie
  • EWAS - European Wrist Arthroscopy Society
  • ASSH - American Society for Surgery of the Hand
  • BIG registratie: 09058898301

Zijn specialisatie in de Plastische en Reconstructieve Chirurgie en Handchirurgie volgde hij in het UMCN St. Radboud en het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Tevens behaalde hij in 1997 een Master in de Biomedische Gezondheidswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Met als specialisatie de bewegingswetenschappen.

Ervaring
Gedurende 2005 tot 2009 is hij werkzaam in het UMCN St. Radboud. Hier deed hij onder meer wetenschappelijk onderzoek naar de veel voorkomende handaandoening Morbus Dupuytren. Tevens heeft hij veel aandacht besteed aan patiëntenvoorlichting. Daarnaast is hij sinds 1 april 2009 werkzaam als plastisch chirurg en medisch manager van de maatschap plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. En sinds 2009 werkzaam en mede eigenaar van Kliniek Esthetiek-Nijmegen.

Aandachtsgebied
Hij is een allround plastisch chirurg met specifieke aandacht voor hand- en polschirurgie, waarbinnen de traumatologie en slijtage gebonden klachten centraal staan. Tevens heeft hij ruime ervaring met oncologische borstreconstructies, welke expertise ook goed van pas komt bij o.a. de cosmetische borstcorrectie. Andere aandachtsgebieden binnen de cosmetische chirurgie zijn correcties aan gelaat, buik en benen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHeine, E.P. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering